Top 3 Marvel film, amit még idén látnod kell!

A Marvel filmekben mindenki megtalálja magát. Nem túl nyersek, nincsenek agyonpakolva poénokkal, de megmosolyogtatnak, emellett akciódúsak. Bár néhol hagy némi kívánnivalót maga után egy-egy akciójelenet, de egy őszi délutánra így is tökéletesek. Szóval íme az én top 3-om Marvel filmem, amit neked még idén látnod kell:

1. Bosszúállók: Végtelen Háború

Akárkit kérdezhettek, aki látta az összes Marvel filmet, ez lesz a nr. 1. Az értelmezéséhez szükség van az összes előző film megtekintésére (amit amúgy nagyon ajánlok), ugyanis az elmúlt 10 év vezetett hozzá. Minden szál Thanos-nál fut össze, aki a filmben kicsit meggyőz minket is az igazáról, hőseink pedig őt próbálják legyőzni. Legyünk őszinték, végre egy gonosz, akinél felmerül a nyerés lehetősége. „Thanos a legerősebb teremtmény az univerzumban”- mondják többször is a filmekben és nem hazudnak. Thanos ugyan (remélem) senkinek sem a kedvence, mégis csodálatos maga a karakter és annak múltja. Elképesztő, hogy a Russo testvérek mit hoztak össze ebben az egy filmben, nekem, az igazi Marvel rajongónak hatalmas élmény volt a film, a nem kevés sírás ellenére is. (Vagy tán épp azért?)

2. A Galaxis Őrzői: Vol. 2

Ugyan az első rész is kiváló lett, a második rész még jobban megfogott, talán azért, mert nincs annyira központban ennek a filmnek a története, inkább csak a szórakoztatásra megy. A Galaxis Őrzői elhozzák a jókedvet és remek zenei ízléssel is rendelkeznek, amit nem rejtenek véka alá, folyamatos bejátszásokkal díszítik a film jeleneteit. Emellett egy pár romantikus jelenettel is megspékelték ezt a filmet, így megtudjuk, hogy még Thanos fogadott lányának is vannak érzései. Baby Groot pedig valami eszméletlenül cuki látványt nyújt a nézőknek, őérte is nagyon megéri a filmet megnézni.

3. Bosszúállók

Gondolkodtam melyik is legyen a harmadik film… Abszolút kedvencem Amerika Kapitány, de Tony Stark megnyerő személyisége sem maradhat ki a listából, szóval íme a tökéletes kombó, megfűszerezve egy kis Thor-ral, a hihetetlen Hulk-kal, Sólyomszemmel és a nőiesség állandó szimbólumával, Fekete Özveggyel. Imádom, ahogy lassan egy csapattá gyúródnak ezek a karakterek, a rengeteg különbség ellenére is. Kapitány és Tony civakodása megmosolyogtat, de végül jó barátokká válnak, mint mindenki mással is a csapatban. Mint tudjuk, a csapat mára már sokkal több karakterből áll, mégis ez az „Original Avengers” minden Marvel rajongó fő kedvence. A Bosszúállók tökéletes példa a sok különböző személyiséggel rendelkező egyén – klisés vagy sem – az összetartására.

Ez lett volna az én Top 3 kedvenc Marvel filmem, de ne feledkezzünk meg a jövőben megjelenő filmekről sem, ugyanis mindenki tűkön ülve várja őket.

Létezik barátság fiú és lány között? Milyen formában?

Lélek 2018.09.27

Teenboss a konyhában: ünnepi mézes-brandys szivarrudak, videóval

Konyha, Következő programom? 2018.11.07

Boldogan éltek, amíg az emberek meg nem tudták

Lélek, Mondom a magamét, Párkapcsolat 2018.11.24