Teenboss #work: Stern Hanna interjú

14 éves szinkronszínésszel, Stern Hannával ültem le beszélgetni, aki már egész fiatal éveiben elsajátította a színészkedés művészetét. 7 év alatt több mint 70 filmben szinkronizált, méghozzá, olyan szereplőket is, akikre mi már klasszikusokként gondolunk.

Mennyi ideje kezdtél el szinkronizálással foglalkozni?

Amikor egészen kicsi voltam, voltak nagyon kicsi szerepeim, pár szó, pár mondat, de összefüggő mondatokat csak 6 éves koromban,  8 éve kezdtem el mondani.

Melyik az a film, amin a legjobban szerettél dolgozni?

Ez elég nehéz, mert mindegyik filmnek megvolt a maga sajátossága amiért szerettem rajtuk dolgozni, de mégis ami igazán a szívemhez nőtt az a ,Kavarás’, ugyanis ez volt az első film, amit szinkronizáltam. Emellett a ,GRU 3’ is egy fantasztikus élmény volt számomra.

Most éppen dolgozol valamilyen filmen? Meg tudod ezt velünk osztani?

A napokban fogok menni szinkronizálni. A szerep csak akkor derül ki, amikor odaérek.

Mi a kedvenc feladatod a szinkronizálásban, és mi az, amit kevésbé szívesen végzel el?

Amit nagyon szeretek, az a próba és utána a felvétel. Amit viszont kevésbé, az a sok kritika befogadása és elfogadása, ugyanis én egy nagyon makacs ember vagyok, és néha ez egy nehezebb rész nekem.

Ha jól tudom, a szüleid is a filmiparban dolgoznak. Ők maximálisan támogatnak téged ezen a téren?

Teljes mértékben. Vannak persze nehezebb esetek, például, amikor anyukámmal- aki szinkronrendező- kell dolgoznom, akkor látszik a családi viszony közöttünk, mert vele kicsit szemtelenebb vagyok, merek visszaszólni.

Mi inspirált arra, hogy szabadidődben kozmetikumok készítésével is foglalkozz?

Nagyon sokszor szoktam drogériákban és parfümériákban vásárolni és megláttam, hogy a termékeknek milyen magas az áruk. Simán megtörténhet, hogy három termékkel és mínusz tízezer forinttal hagyunk el egy boltot. A biológia órák is rásegítettek arra, hogy rájöjjek milyen fontos az, hogy valakinek szép és ápolt bőre legyen, illetve, hogy ne tömítse el sminkkel se, amit esetleg nem környezettudatos módon hoztak létre. Ezeket is már egy bő éve csinálom és nem tervezem abbahagyni.

Saját, vagy internetes recepteket használsz az elkészítés során?

Eleinte még az internetről kerestem, de mára már biztos vagyok annyira a tudásomban ezen a téren, hogy saját kifejlesztésű receptekkel dolgozom.

A szinkronizálás és a kozmetikumok készítése közül melyiket tudnád elképzelni jövőbeli foglalkozásodként?

A kettő közül inkább a szinkronizálást, de most táncolok is, úgyhogy még az is benne van a pakliban. Ha pedig a három közül kéne választani, akkor a táncban érezném magam a legstabilabban.

Tervezed árulni a termékeidet?

Nem. Ezzel nekem nem az a célom, hogy pénzt keressek vele. Ha árulnám, akkor olyan lennék mint a többi cég, aki mérhetetlenül sok pénzt kér a termékeiért, bármilyen jók is.

Létezik barátság fiú és lány között? Milyen formában?

Lélek 2018.09.27

Könyves bakancslista

Következő programom?, Lélek, Társadalom 2018.09.03

Majd jövő hétvégén együtt leszünk

Most mit csináljak?! 2019.01.17